Wat zegt de omgeving?

  

 

Waarvoor gaat men jou bellen?

Die vraag stelde men bij de oprichting van Perspectie. De vraag heb ik gewoon in mijn omgeving gesteld. 

 

Waarvoor bellen we je?

Voor analyse, adviezen, het organiseren van werksessie of (team)coaching. De manager willen ontzorgen, verbindingen leggen tussen potentieel strijdige belangen en partijen. Waar los maken en in beweging zetten nodig is. Waar een onafhankelijke en positief-kritische review gewenst is om ons te scherpen.

 

Waarom vragen we jou? 

Omdat je neutraal en open onderzoekt. Conceptueel en diepte combineert. Je kijkt breed, vindt de kern en verwoordt het probleem.  In het stellen van vragen maak je los, omdat je niet bang bent om vierkante stellingen te poneren.

Omdat je werkt met oog voor de persoon, wensen en kwaliteiten. Dwarskijken en uitdagen zonder mensen te verliezen. Zien hoe verbindingen lopen, wie je waarvoor moet hebben en welke touwtjes werken. 

 

En als coach?

Coachees geven terug dat ze zich bewuster zijn van hun situatie en mogelijkheden. Confronterende feedback om uit de comfort zone te komen. Naast coaching ook mentor elementen, soms ook leer-opdrachten. Je geeft de coachee inzichten, vaardigheid en rust voor het bewegen binnen zijn werkomgeving.