De aanpak

 

  

Kennismaking

Deze site geeft een eerste indruk van PerspectieVideo. Geïnteresseerd geraakt? Maak dan een afspraak voor een nadere, vrijblijvende kennismaking.

We bespreken dan de stappen die we nemen. We streven naar een hoge klanttevredenheid. Alle stappen in dit proces worden in overleg en goedkeuring van jou genomen. We spelen daarnaast flexibel in op aanpassingen die je wilt.

 

Verkenning van de video, doordringen tot de kern

Het begint natuurlijk met het idee dat je wat wil doen met video en waarom. Weten welk doel je wil bereiken is belangrijk, want daar wordt de video op gericht. 

Het is goed om al in een vroeg stadium met ons te sparren. Omdat we jou niet kennen, stellen wij de domme vragen waaraan jij niet gedacht had. Maar die jouw mogelijke klanten wel kunnen hebben. Wij zetten onze nieuwsgierigheid, analytische blik, aandacht voor beeldvorming en onze ervaring in. Jouw verhaal wordt bondig en scherp neer gezet.

We kijken samen naar de interesse van de doelgroep. Wat wil je overbrengen? Wat werkt? Een beeldverhaal, een interview of werken met voice-overs? 

In deze fase maak je kennis met de extra toegevoegde waarde van PerspectieVideo. Het doorvragen, het blootleggen van de kern van jouw aanbod en die kern vertalen in een video is een specialiteit die niet zo vaak voor komt. Hoewel de klant bepaalt, is Perspectievideo geen 'u vraagt en wij draaien' club.

 

Scenario voorstel en offerte

We stellen een aanpak voor de film voor. We brengen een offerte uit. De kosten zijn direct afhankelijk van wat er gedaan moet worden en wat er nodig is om de film te realiseren. In de basis wordt de prijs door de gemaakte uren en reiskosten bepaald. Een kostenindicatie voor een 'Perspectie-Video' vind je hier.

 

Nadere uitwerking en planning

Wij werken de opzet uit in opname sessies. Afgesproken wordt wat daarvoor nodig is, wie waarvoor zorgt. Opnames vergen wel wat voorbereiding. Flexibiliteit blijft er natuurlijk wel, ook tijdens het proces kan worden bijgestuurd. 

 

Opname en eerste montage

Volgens plan maken we de video- en eventuele aanvullende geluidsopnames (voice-overs). De opnames worden gemonteerd in een ruwe versie.

 

Acceptatie en afwerking

Deze ruwe montage leggen wij jou voor. Je kunt dan één keer gewenste wijzigingen aangeven, voordat wij de film in zijn definitieve vorm qua kleurcorrectie en geluid afronden. We leveren de video af in Full HD kwaliteit.