Wie is PerspectieVideo

 

 

 

Tamis Kwikkers. Ik studeerde Technische Natuurkunde in Delft en werkte in Inspectie- en beleidsafdelingen bij de Rijksoverheid. Na de carrière bij het rijk heb ik besloten het over een andere boeg te gooien. 

Perspectie is opgericht om mijn ervaring voor anderen in te zetten. Dan gaat het vooral om het werken met beelden. Beelden vertellen veel. 

Ik fotografeerde al een tijd voor een vrijwilligersorganisatie. Ik merkte dat je met relatief eenvoudige middelen tot resultaten komt waar anderen blij mee zijn. Met video wilde ik dat ook gaan doen. Perspectievideo is de spin-off.

Bij het samenstellen van een video helpt werk- en coachervaring door te kijken naar standpunten en belangen van de doelgroep. Daarnaast heb ik geleerd de kern van een verhaal te pakken. Voor een effectieve pitch van groot belang  maar o zo moeilijk om voor jezelf te doen.   

PerspectieVideo is zelf ook een kleine onderneming wat beperkingen geeft. In wat ik zelf aan kan en wat mijn opdrachtgevers aankunnen. Dat is een bewuste keuze. Meerwaarde creëren is de belangrijkste activiteit.

Overigens kun je niet helemaal alleen aan video werken. Ik werk nauw samen met anderen aan de ontwikkeling van het scenario, de interviews en de kritische blik op de video. Daarom staat er in deze site ook steeds 'we'.