Budget video? PerspectieVideo!

 

 

Wil je impact vergroten?

Een website met video trekt meer aandacht, houdt die aandacht langer vast, websites met video worden vaker gedeeld. Wil je ook meer effect van je website, denk dan zeker aan video.

En niet alleen voor een website. Een video-visitekaartje of video-item kan al voldoende zijn om je (naams) bekendheid te vergroten. Kijk maar eens op LinkedIn.

 

Video kan duur zijn. Is dat altijd nodig?

Het laten maken van een professionele video is al gauw een kostbare aangelegenheid. Terecht want er gaat veel werk in zitten. Niet iedere ZZPer, kleine organisatie of privépersoon heeft daarvoor budget beschikbaar.

Wil je toch stappen zetten op dit gebied en is de professionele film niet haalbaar, kijk dan eens naar een goedkoper alternatief. Met een kleinere investering krijg je een beeld van het effect, de reacties van de klanten en weet je hoe het je zelf bevalt om je met film te presenteren. Upgraden kan altijd nog. 

PerspectieVideo maakt deze videoproducties. Eenvoudiger van opzet, wel professioneel aangepakt. 

 

Er is meer dan filmen alleen

We maken niet alleen een videofilm. We ondersteunen je ook in het maken van een heldere en bondige presentatie. Ervaring in eerdere projecten is dat het kijken vanuit de belangen van een ander, jouw klant, vaak meer aandacht mag hebben. Een effectieve video moet daarop gericht zijn. Als coach help ik jouw kwaliteiten en die van je product scherp neer te zetten.

 

Is budget video wat voor jou?

Voor een budgetvriendelijke versterking van jouw impact kan PerspectieVideo dus het antwoord zijn. Kijk op deze website naar onze aanpak en naar voorbeelden van onze video's.

Neem dan contact op voor een vrijblijvende nadere kennismaking.